Domov    Najdi
  Kontakti    Impressum    Prijava
  Kdo smo
     Zgodovina
     Kontakti
     Impressum
  ─îlani
  Pravila
  Ratingi - Naslovi
  Rezultati
  Zbirke partij
  Novice
  Klepet
  Knjiga gostov
  Povezave
  Forum

  English Language

  Prijava
From: 26.6.2012
 
Vse informacije in vsebine, objavljene na spletni stani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske za┼í─Źite ali druge oblike za┼í─Źite intelektualne lastnine. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmno┼żevati ali kako druga─Źe raz┼íirjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja.

Ker obstajajo na spletni strani dolo─Źene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakr┼íni povezavi s podjetjem, ne prevzemamo nobene odgovornosti za za┼í─Źito, to─Źnost in varnost podatkov, objavljenih na teh spletnih straneh, kot tudi ne za morebitno ┼íkodo, ki bi jo uporabnik utrpel z obiskom teh povezav.

Podjetje se bo na vse na─Źine trudilo, da zagotovi najbolj to─Źne podatke na spletni, vendar si pridr┼żuje pravico do sprememb vseh objavljenih vsebin. Podjetje ni odgovorno za ob─Źasno nedelovanje strani, morebitno neto─Źnost informacij in tudi ne za morebitno ┼íkodo, nastalo zaradi uporabe neto─Źnih ali nepopolnih informacij.

Na dolo─Źenih mestih spletne strani, se bodo zbirali osebni podatki uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska ┼ítevilka, e-po┼ítni naslov), o ─Źemer bo uporabnik obve┼í─Źen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Podjetje jam─Źi, da bodo na ta na─Źin zbrani podatki namenjeni izklju─Źno uporabi podjetja. Podatki uporabnikov spletne stani v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi ali bili kako druga─Źe zlorabljeni. Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh zbrani podatkov preko spletne strani. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napa─Źnih podatkov ob izpolnjevanju obrazcov na spletni strani. Z uporabnikom spletne strani sme podjetje stopiti v stik preko sredstev na daljavo le, ─Źe temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Izjava o uporabi piškotkov (cookies)

Na┼ía spletna stran uporablja pi┼íkotke. Pi┼íkotki so majhne datoteke, ki se nalo┼żijo na va┼í ra─Źunalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na na┼ío stran. Uporabljamo naslednje pi┼íkotke:

Obvezne piškotke
Posamezni pi┼íkotki so nujni za delovanje na┼íe spletne strani in jih ni mo─Ź onemogo─Źiti.

Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta pi┼íkotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporo─Źil in vsebin na spletni strani. Pi┼íkotek se izbi┼íre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotke za shranitev uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot je npr. piškotek, ki vsebuje informacije o sprejetju ali pa o zavrnitvi piškotkov.

Kako upravljati s piškotki?
Ve─Źina spletnih brskalnikov omogo─Źa, da nastavite va┼íe pi┼íkotke. Pi┼íkotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. ─îe pi┼íkotke zavrnete, lahko ┼íe naprej uporabljate na┼ío spletno stran, vendar dolo─Źene funkcije in  podstrani ne bodo delovale.

Spodaj se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izklju─Źite pi┼íkotke na va┼íem spletnem brskalniku.

Podatki, zbrani s pomo─Źjo pi┼íkotkov na spletnem mestu www.anunnaki.si, se ne bodo posredovali tretjim osebam.

 ChessOK - Chess Shop
 Dopisni ┼íah Slovenije
 Free Internet Chess Server
 ICC - Internet Chess Club
 ICCF
 ICCF Congress 2015
 ICCF Kongresi
 ICCF Webchess
 Lomonosov Tablebase
 Nalimov Endgame Tablebase
 Schachschule Pirs
 ┼átore Steel d.o.o.
  © Anunnaki 2009-2015  Online :  1